زائران چگونه از ابتلا به بیماری وبا جلوگیری کنند؟
- شناسه خبر: 2550
- تاریخ و زمان ارسال: 7 مرداد 1404 ساعت 13:47
- نویسنده: محدثه زمانی
دکترفاطمه بهره مند؛ متخصص بیماریهای عفونی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان:
زائران با رعایت نکات بهداشتی و تغذیه سالم، از ابتلا به بیماری وبا جلوگیری کنند.
دوره کمون این بیماری (از زمانی که میکروب وارد بدن میشود تا زمان بروز علائم) معمولاً بین یک تا دو روز، گاهی حتی چند ساعت و حداکثر تا ۵ روز طول میکشد.
زائران حتماً از آب آشامیدنی سالم و مطمئن، ترجیحاً آبهای بستهبندی شده، و همچنین از غذاهای گرم و کاملاً پخته استفاده کنند.
حتماً قبل از صرف غذا و پس از استفاده از سرویس بهداشتی، دستهای خود را با آب و صابون بشویند.
زائران در صورت بروز علائم بیماری، باید بلافاصله به نزدیکترین مرکز درمانی یا پزشک مراجعه کنند.
تا زمان رسیدن به مراکز درمانی، از آب حاوی پودر «ORS» استفاده کنند و آن را با چهار لیوان آب جوشیده مخلوط نمایند. مصرف آب ORS باید به میزان حجم استفراغ و اسهال باشد.