رفسنجان شرایط مناسبی برای سرمایه گذاری دارد
- شناسه خبر: 2354
- تاریخ و زمان ارسال: 26 دی 1403 ساعت 11:26
- نویسنده: محدثه زمانی

به گزارش تیتر رفسنجان محمدعلی طالبی روز سه شنبه در بازدید از کارخانه در دست احداث کاشی و سرامیک کارا اسلب در کشکوئیه رفسنجان با حضور فرماندار رفسنجان، نماینده مجلس و سایر مسئولین استانی و شهرستانی ضمن تبریک به مناسبت ایام ماه رجب و میلاد با سعادت حضرت علی (ع) اظهار کرد: افتخاری بود در خدمت شما اهالی بخش کشکوئیه رفسنجان باشم.
وی افزود: این بخش را برای پیشرفت در حوزه های مختلف از جمله صنعتی مستعد می بینم چون در مرکز کشور قرار دارد و از طرفی در مجاورت خط ریلی راه آهن و خط انتقال آب خلیج فارس قرار گرفته و در حالت استثنایی و به صورت جدی می تواند رشد و توسعه را به خود ببیند.
طالبی بیان کرد: هرگونه سرمایه گذاری در این بخش موفقی آمیز خواهد بود.
وی ضمن تشکر از آقای فروتن سرمایه گذار این طرح و شرکایش تصریح کرد: اگر طرحی برای اولین بار در حال اجرا باشد باید همت همه مسئولین استان برای راه اندازی آن به کار گرفته شود.
طالبی خاطرنشان کرد: طرح اول که در حال اجراست باید این پیام را به همه سرمایه گذاران بدهد که مسئولان استانی در فراهم سازی زیرساخت ها و رفع موانع تولید کمک حال هستند و با بیشترین حمایت طرح اولیه به بهره برداری می رسد.
وی گفت: لذا سرمایه گذاران بدانند طرح موفق اگر اجرا شود به توسعه صنعت کاشی و سرامیک کمک می کند و در استان کرمان امیدواریم یکی از خوشه های صنعتی باشد.
احمد انارکی محمدی نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی هم ضمن تبریک ایام ماه رجب اظهار کرد: بخش کشکوییه رفسنجان دارای ۲۵ هزار نفر جمعیت است و از آنجایی که این منطقه مستعد توسعه و رفع بیکاری است و مهاجرت معکوس را می تواند رقم بزند مشکلاتی دارد که باید رفع شود به طور مثال ورودی کشکوییه نیاز به اصلاح دارد تا جذب سرمایه گذاران صورت گیرد.
وی افزود: منطقه کشکوییه در مسیر ترانزیتی شمال کشور به جنوب قرار گرفته و ۵ هزار تردد خودرو روزانه به خود می بیند و ظرفیت های دیگری دارد که برای راه اندازی طرح ها موثر است.
احمد فروتن مدیرعامل کارخانه کارا اسلب سرام کویر هم طی سخنانی در خصوص این پروژه که از سال قبل عملیات اجرایی آن آغاز شده اظهار کرد: این مجموعه شامل چهار فاز اجرایی هست که در حال حاضر فاز یک آن با ۲ هزار میلیارد تومان ( ۲ همت) در حال اجراست.
وی عنوان کرد: ابتدای امر اینجا بیابان و کویر بود شبانه روز کار کردیم موانع و مشکلات زیادی .جود داشت و در حال حاضر هم توقفی در پروژه نداشتیم و تا کنون هم ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه کردیم.
وی افزود: عملیات اجرای این کارخانه در زمینی به مساحت ۱۴ هکتار و با اعتبار پیش بینی شده ۵ هزار میلیارد تومان (۵ همت) از سال قبل آغاز شد.
فروتن ادامه داد: برای بیش از ۵۰۰ نفر در این مجموعه اشتغالزایی خواهد شد.
وی افزود: صنعت کاشی سرامیک مولد است و توسعه کارخانه های دیگر از جمله لعاب سازی، کارتن سازی و دیگر صنایع جانبی را در بر دارد لذا نیاز به حمایت و جذب سرمایه گذاری در فاز های بعدی است.
وی گفت: فاز نخست این کارخانه با هزینه کرد دو همت در دی ماه سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.