دغدغه های دختران فعال رفسنجانی/ از نبودن امکانات تفریحی برای دختران تا نگرانی از بروز شور و نشاط در شهر
- شناسه خبر: 1039
- تاریخ و زمان ارسال: 23 خرداد 1400 ساعت 15:02
- نویسنده: امیررضا ده شیری

به گزارش تیتر رفسنجان، روز اول ماه ذی القعده ولادت کریمه ی اهل بیت حضرت فاطمه معصومه(سلام الله علیها) است که در تقویم رسمی کشور ما این روز به عنوان روز ملی دختران نام گذاری شده است. بی شک توجه به اهمیت و ضرورت این روز عزم و اهتمام ملی را برای اصالح و بهبود وضعیت دختران در جامعه می طلبد، اینروز فرصتی مغنتم بر ای تلاش در جهت بهبود و اصلاح زندگی دختران به وجود می آورد که بی توجهی به آن با توجه به سرعت تحولات حوزه زنان و دختران می تواند زیان های فرهنگی و اجتماعی را به همراه داشته باشد.
جدای از سهم مهم دختران در بافت جمعیتی جامعه، سلامت و توانمندی فرهنگی و اجتماعی فرهنگ عمومی کشور ما به پرورش دختران آگاه، توانمند، الگو و عفیف وابسته است. قرار گرفتن در آستانه ی روز دختر سبب شد تا کمی پای صحبت های چندی از دختران فعال شهر ستان رفسنجان بنشینیم و به دغدغه ها و نظرات آنها در مورد
بها دادن در شهرستان ما به دختران و خواسته های آنها در زمینه های مختلف فرهنگی، هنری و ورزشی گوش دهیم.
غزاله دختری فعال در زمینه ورزشی و اجتماعی مهمترین مسأله از دید خود را وجود مرکزی ثابت جهت برگزارى مراسم هاى ورزشى و فرهنگى فقط مختص به دختران و بانوان برشمرد و به کمبود اماکن ورزشى و فرهنگى که فقط مختص به بانوان در این شهر باشد اشاره کرد.
بهناز که در شهرستان رفسنجان به فعالیتهای فرهنگی و رسانه میپردازد از نظر او عمدهترین مشکلی که همواره بر سر راه بانوان قرار دارد، مردان و زنانی هستند که نمی خواهند فعالیت های اجتماعی استمرار داشته باشد و ادامه داد: فعالیت پرشور و گسترده دختران و زنان در شهر یک عامل پیش برنده است نه بازدارنده؛ مشکل بسیاری سپردن مسئولیت به نوع زن یا مرد نیست، بلکه مسأله در عدم شناخت و نگرانی از بروز شور و نشاط اجتماعی ناشی فعالیت های گوناگونی است که به واسطه حضور و مشارکت دختران و زنان می تواند ایجاد شود، بنظر من نوع پوشش نیز منعی برای دختران و زنان ندارد، اگر آدم هایی باشند که به جای ریل گذاری مانع تراشی نکنند. سپردن مسئولیت و اعتماد به دخترانی که دارای انگیزه و توانایی هستند، نه تنها موجب پیشروی در امور میشود، بلکه یک موفقیت را برای مجموعه های مربوطه و دستگاههای اجرایی به ارمغان می آورد.
فاطمه دختر رفسنجانی ای است که عضو بنیاد صلح جهانی است، او نیز عدم وجود امکانات تفریحی، فرهنگی و رفاهی را از مشکلات بانوان این شهر دانست و گفت: دختران امروز مادران آینده سرزمینم هستند؛ نباید روح و روان این عز یزان از امروز افسرده و درگیر مسائل اقتصادی کشورم باشد از مسئولان میخواهم تا دیر نشده
برای نسل من فکری بردارند و برای شادی ، انگیزه و امید به آینده قدم بردار ند.
نفیسه و مر ضیه نیز دخترانی فعال در حوزه تئاتر و نویسندگی هستند آنها مشکلات دختران را در این حوزه محدودیت های کاری و بیم از افکار های غلط بعضی از مردم میدانند. همچنین از دیگر مشکلات دختران فعال در حوزه ها را عدم وجود مکانی مناسب وامن برای تمرینات خود، کتابخانه های اختصاصی و موسسه های نویسندگی برشمردند.
به یقین درک ابعاد وجودی حضرت معصومه (سلام الله علیها) ضرورت تعیین راهکارهایی برای پیاده کردن آن در جامعه و الگوبرداری بانوان و به ویژه دختران از ایشان را در جامعه مشخص میسازد تا دختران ما مظهر عفاف، حیا و تقوا باشند. در این روز می توان پای درد و دل دختران جوان این سرزمین نشست و به فکر راه چاره ای برای رفع مشکالت آنان بود زیرا این دختران مادران فردای این مرز و بوم هستند و سلامت جامعه به آنان وابسته است.